Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Καλό καλοκαίρι!!!


 

Εκδηλώσεις λήξης - Για να θυμόμαστε...

 

Την Παρασκευή 14/6/2024 ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά για τους μαθητές του σχολείου μας. Χειροκροτήσαμε θερμά τους/τις μαθητές/τριές μας της Α΄ και της Β΄τάξης που μας παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση "Όλοι εμείς μια αγκαλιά" και τους/τις μαθητές/τριές μας  των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων που μας παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς. Έγινε απονομή επαίνων - βραβείων στους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικούς ομίλους, διαγωνισμούς και αθλητικούς αγώνες και τέλος αποχαιρετήσαμε την Στ΄ τάξη. Ο Διευθυντής του σχολείου μας έδωσε αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης για να θυμούνται πάντα το δημοτικό.
Αγαπημένα μας παιδιά, σας ευχόμαστε ολόψυχα να είστε πάντα υγιή και καλή πρόοδο στη ζωή σας! Να βάζετε στόχους και να προσπαθείτε να εκπληρώνετε τα όνειρά σας, με προσήλωση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!

Με την παρουσία του μας τίμησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κέντρων Εξυπηρέτησης πολιτών κ. Θεοδωράκος Αναστάσιος.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

 

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα

 Οι μαθητές της Δ΄ και της Στ΄ τάξης, την Τρίτη 11 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, με την καθοδήγηση  της εκπαιδευτικού Μουσικής κ. Ιφιγένειας Κρικέλη παρουσίασαν  μουσικό αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα. Θερμά συγχαρητήρια!!! 

 

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Εκδηλώσεις

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Συλλόγου Διδασκόντων, αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
  • Θεατρική παράσταση  Α΄ και Β΄ τάξης στο αμφιθέατρο στις 20:00
  • Παραδοσιακοί χοροί και απονομή επαίνων - βραβείων στον αύλειο χώρο στις 21:15

 

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Πρόσκληση σε μουσικό αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα

Οι μαθητές της Δ΄ και της Στ΄ τάξης του σχολείου μας σας προσκαλούν την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 20:00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, για να παρακολουθήσετε το μουσικό αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα.


 

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

"Χαριστική βιβλιοθήκη"

 

 
Οι μαθητές της Δ΄ τάξης εμπνευσμένοι από το βιβλίο των Παπαθεοδούλου Αντώνη, Χατζηπλή Δικαίου και την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής κ. Ντεμίρη Νικολέττας, παρουσίασαν στους συμμαθητές τους τη "Χαριστική βιβλιοθήκη". 
 
Ο Σοφοκλής διαλέγει ένα βιβλίο από τη δανειστική βιβλιοθήκη. Μόλις το ανοίγει, ξεπετάγονται από μέσα αρκούδοι, ακροβάτες, ιππότες, συναισθήματα, ταξίδια, γνώσεις, φαντασία, παιχνίδια... Έρχεται όμως η ώρα να το επιστρέψει. Δεν μπορεί να κρατήσει ούτε καν την αγαπημένη του σελίδα. Πρέπει να το επιστρέψει ΟΛΟ! Ή μήπως όχι; 
 
 ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε το video

Καλό καλοκαίρι!!!